Suc din Iarba de grau

Aceasta diagrama include informatii cu privire la urmatoarele:

  • Sucul in iarba de grau
  • Clorofila
  • Pregatirea si consumul de bauturi verzi
  • Retete din verdeturi
  • Germeni
  • Balanta acid & baza
  • Iarba de grau pentru animalele de companie
  • Cum sa cultivi iarba de grau
  • Cultivarea ierbii de grau, lista de verificare a accesoriilor
  • Depozitarea ierbii de grau
  • Stoarcerea ierbii de grau
  • Solutii la problemele aparute
  • Sfaturi pentru bautul sucului din iarba de grau
  • Achizitie germeni
  • Pastrare germeni
  • Infuzii & Clisme
  • Calendarul pastrarii la rece care poate fi sters (necesit marker non-permanent)
  • Sfaturi stoarcere
  • Cultivarea propriilor germeni (seminte decojite, boabe mici si mari, fasole si legume, legume mici, diverse)
Wheatgrass
 

22 x 28 mm, 4 pagini laminate, editate in limba engleza

O dieta cu alimente crude imbunatatsete sanatatea, stimuleaza si intareste sistemul imunitar, imbunatateste sistemul nervos si incetineste imbatranirea. Odata ce v-ati hotarat sa alegeti o alimentatie detoxifianta si o dieta sanatoasa, veti beneficia imediat de o imbunatatire a starii de sanatate.

In afara de a fi un intaritor al sistemului imunitar, sucurile extrase din iarba de grau, legume cu vrunze verzi si vegetale verzi, au o mare putere de vindecare si de contracarare a toxinelor ingerate, purifica ficatul, oxigeneaza intreg organismul si regleaza nivelul de glucoza din sange. Aceasta diagrama prezinta toate informatiile de care aveti nevoie pentru a putea sa pregatiti iarba de grau si germeni, si suc din iarba de grau, intr-o maniera bine prezentata si concisa.

Stoc epuizat

41,- LEI
Adauga in cos
 
Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Despre uscare

Uscarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Metodele moderne de conservare a produselor alimentare prin refrigerare, congelare, conservare sau pasteurizare au eliminat din constientul nostru cea mai sanatoasa si la indemana metoda de a pastra alimentele. Depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic si usor mod de a conserva fructele, legumele, carnea si alte produse alimentare, si pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala.