Conservare in mod natural

Am scris si fotografiat cu dragoste aceasta frumos colorata carte. Este o carte despre deshidratare! Tot ceea ce ai vrut sa stii despre deshidratare si chiar mai mult de atat, gasesti in aceasta carte.

Aceasta este noastra noua editie completa, cea de-a treia, cu un nou capitol privind alimentele crude si multe retete.

Cuprinde capitole referitoare la fructe, legume, carne, peste, ierburi, nuci, seminte, produse lactate, arta decorarii torturilor raw, aluat, alimente crude, si cate si mai cate.

Excalibur_Preserve It Naturally-new
 

22 x 28 mm, 192 pagini in limba engleza

Retete pentru alimente proaspete, aperitive calde / reci, supe, salate, feluri principale, sosuri, bauturi, deserturi, snack-uri, paine, si multe altele. Aceasta carte este 101% dedicata deshidratarii, perfecta pentru cei care sunt la inceput de drum sau pentru amatorii entuziasti de alimente uscate care doresc mai multe idei si retete.

Stoc epuizat

126,- LEI
Adauga in cos
 
Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Despre uscare

Uscarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Metodele moderne de conservare a produselor alimentare prin refrigerare, congelare, conservare sau pasteurizare au eliminat din constientul nostru cea mai sanatoasa si la indemana metoda de a pastra alimentele. Depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic si usor mod de a conserva fructele, legumele, carnea si alte produse alimentare, si pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala.