Bucataria RAW

Ghidul ne poarta prin toate aspectele importante asociate cu organizarea unei bucatarii crudivore, cu un accent catre echipamentele specializate despre care orice pasionat ar trebui sa stie. Alimentatia organica, etichetarea si pesticidele sunt fiecare explicate.

Germenii sunt infatisati ca fiind coloana vertebrala pentru orice bucatarie crudivora de succes. Ghidul are o lista lunga si bine definita de verificare a elementelor esentiale necesare in fiecare bucatarie.

Raw Kitchen
 

22 x 28 mm, 4 pagini laminate, editate in limba engleza

Ghidul bucatariei RAW este prezentat ca o baza pentru a construi o puternica si sanatoasa bucatarie crudivora si pentru a oferi cititorului mai multe cunostinte si o intelegere aprofundata asupra alegerii alimentelor crude, pregatire si depozitare.

Stoc epuizat

41,- LEI
Adauga in cos
 
Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Despre uscare

Uscarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Metodele moderne de conservare a produselor alimentare prin refrigerare, congelare, conservare sau pasteurizare au eliminat din constientul nostru cea mai sanatoasa si la indemana metoda de a pastra alimentele. Depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic si usor mod de a conserva fructele, legumele, carnea si alte produse alimentare, si pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala.