Superalimente

Superalimentele sunt un plus alimentar remarcabil pentru a se asigura ca intregul spectru de nutrienti este disponibil in cantitati optime.

Aceasta este o modalitate foarte buna de a intelege beneficiile potentiale ale superalimentelor, retete de putere-preambalate, si avertismente utile pentru a oferi fiecarui consumator un reper!

CUPRINS:

  • Ce sunt superalimentele?
  • Ai nevoie de superalimente?
  • Suplimente vs Superalimente?
  • Algele, polenul, germenii si ierburile tinere, buruieni, plante / alimente locale salbatice
  • Acizi grasi esentiali
  • Fructe & Seminte Berry
  • Legume
  • Condimente
  • Mirodenii
  • Produse alimentare
  • Retete speciale
  • Atentie cumparatori
Superfoods
 

Acest grafic va introduce in conceptul de superalimente si de ce acestea sunt benefice.

22 x 28 mm, 4 pagini laminate, editate in limba engleza

Lumea moderna provoaca trupurile noastre din toate punctele de vedere in moduri inimaginabile. Un regim alimentar bine echilibrat nu poate fi suficient pentru a obtine o sanatate optima.

Am devenit mai conștienți de impactul serios asupra surselor noastre alimentare, din cauza epuizarii solului de substantele minerale esentiale si pierderea rapida a nutrientilor in timpul transportului de la ferma la farfurie.

In timp ce o alimentatie bazata pe plante este ideala, superalimentele sunt un plus remarcabil in dieta, ce asigura ca un spectru larg de nutrienti este disponibil in cantitati optime.

Cititoriilor le este introdus conceptul de superalimente si de ce aceste produse sunt atat de benefice. Este un ghid pentru a intelege toate efectele pe care aceste produse le aduc sanatatii organismului si multe alte informatii utile.

Stoc epuizat

41,- LEI
Adauga in cos
 
Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Despre uscare

Uscarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Metodele moderne de conservare a produselor alimentare prin refrigerare, congelare, conservare sau pasteurizare au eliminat din constientul nostru cea mai sanatoasa si la indemana metoda de a pastra alimentele. Depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic si usor mod de a conserva fructele, legumele, carnea si alte produse alimentare, si pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala.