Informatii contact

Ramnicu Valcea,


Ramnicu Valcea,
Str. Mircea Eliade,
nr. 20, Judetul Valcea
Telefon: 0752 150 915
0722 615 051
info__at__proaspatmacinat.roEmail: ro__at__excaliburdehydrator.eu

Contact

Am ales pentru dvs. sa intram in domeniul alimentatiei sanatoase si sa va oferim deshidratorul Excalibur. Depunem in mod constant eforturi pentru a va asigura suficiente informatii astfel incat sa puteti decide ce este mai util pentru dvs.

Serviciile noastre

Garantia pretului afisat

Ai gasit acelasi produs cu un pret mai bun? Anunta-ne si cumva ii vom bate oferta. Dispozitivul trebuie sa fie pe stoc si gata de livrare, deci sa fie evident ca-l poti achizitiona. Nu putem garanta preturile la produsele care nu sunt pe stoc, indisponibile sau oferite in licitatii.

Livrare direct la usa dvs.

Livrarea este gratuita pentru deshidratoare. In cazul in care manifestati interes pentru produsele noastre, informati-ne de unde sunteti si ce aparat doriti sa comandati.

Asistenta online prin mail sau telefon

Daca aveti nevoie de orice fel de sfaturi sau aveti ceva special de lamurit , va rugam sa ne contactati. Suntem aici sa impartasim cu dvs. toata experienta noastra. Ne puteti contacta prin e-mail la: ro@excaliburdehydrator.eu sau telefon la numerele : 0752.150.915, 0722.615.051.

Informatii privitoare la returnarea produselor:

Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 consumatorul are dreptul sa ne notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala (atat produsul cat si ambalajul original), fara a fi deteriorata, impreuna cu talonul de garantie si cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin acelasi curier rapid cu care s-a primit produsul. Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu ramburs. Cheltuielile de returnare pentru aceste produse sunt in sarcina dvs. Avem dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor si plata cheltuielilor de transport si comisioanelor bancare. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin transfer bancar.

Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Despre uscare

Uscarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Metodele moderne de conservare a produselor alimentare prin refrigerare, congelare, conservare sau pasteurizare au eliminat din constientul nostru cea mai sanatoasa si la indemana metoda de a pastra alimentele. Depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic si usor mod de a conserva fructele, legumele, carnea si alte produse alimentare, si pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala.