Detoxifierea

Aceasta diagrama include informatii cu privire la:

  • Detoxifierea. Trecere in revista
  • Vegetarianism
  • Vegetarianism Raw Foods
  • Alimentele vii
  • Antidoturi
  • Colon
  • Sfaturi pentru un colon sanatos
  • Sfaturi pentru curatirea: colonului, rinichilor, ficatului, plamanilor, ganglionilor limfatici, pielii
  • Colon sanatos in raport cu colon suferind
  • Toaleta vs taburet
  • Regenerarea
  • Clisma
  • Cum se efectueaza o clisma
  • Clisma cu suc din iarba de grau sau alte sucuri organice
  • Echipamentul necesar pentru clisma
  • Hidroterapia colonului
  • Masarea colonului
Detoxification
 

22 x 28 mm, 4 pagini laminate, editate in limba engleza

Acest tabel este un ghid excelent pentru tot ce ai nevoie sa stii despre detoxifierea organismului folosind tehnici naturale de detoxifiere.

Detoxifierea este procesul prin care organismul elimina toxinele din celulele sale. Toxinele sunt prezente in alimentele pe care le mancam si in mediul inconjurator, si persista in organismul nostru din cauza capacitatii noastre metabolice insuficiente de a scapa corpul de toate reziduurile toxice la care este supus zi de zi. Acestea pur si simplu storc organismul de energie si te fac mai sensibil la boli sau infectii.

Acest ghid este excelent pentru ca te invata tot ce trebuie sa stii despre detoxifierea organismului folosind tehnici naturale de curatire.

Stoc epuizat

41,- LEI
Adauga in cos
 
Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Despre uscare

Uscarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Metodele moderne de conservare a produselor alimentare prin refrigerare, congelare, conservare sau pasteurizare au eliminat din constientul nostru cea mai sanatoasa si la indemana metoda de a pastra alimentele. Depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic si usor mod de a conserva fructele, legumele, carnea si alte produse alimentare, si pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala.