Biblia Deshidratarii

Aceasta vasta colectie de retete ofera o gama larga de arome atat pentru meniurile zilnice cat si pentru adevarate festinuri gastronomice cu ingrediente din toata lumea.

Exista mai mult de 150 de retete pentru orice, de la deshidratarea ierburilor si condimentelor,a fructelor și legumelor, pana la pregatirea carnii si produselor marine. Si ca sa poti utiliza folosi preparatele tale uscate exista peste 250 de retete care folosesc alimente deshidratate ca ingrediente. Acum puteti crea mancaruri delicioase, cum ar fi: supe minestrone, carne de vita si tocana de cartofi, creveti si carnati, lasagna de legume, tocana mexicana cu ardei iute și quinoa, zucchini si ardei rosu marinat si multe altele. De asemenea, sunt incluse deserturi de-ti lasa gura apa, cum ar fi tort de afine si placinta cu mere.

Indiferent daca-ti plantezi singur produsele sau le cumperi din pietele locale sau supermarket, aceasta carte te va ajuta sa obtii maximul de la deshidratorul tau.

the_dehydrator_bible
 

Ne place Biblia Deshidratarii, deoarece are atat de multe informatii care va ajuta sa obtineti cat mai mult de la deshidratorul dvs. si este plina cu retete folosind alimente deshidratate ca ingrediente.

381 de pagini frumos prezentate in limba engleza.

Biblia Deshidratarii are:

Mai mult de 150 de retete pentru orice, de la deshidratarea ierburilor si condimentelor pana la fructe, legume si diferite tipuri de carne.

Mai mult de 250 de retete delicioase care utilizeaza produse alimentare deshidratate ca ingrediente, astfel incat sa poti pune produsele alimentare uscate sa lucreze pentru tine in casa ta, in vacante sau drumetii.

Usor de urmarit instrucțiunile de uscare si ghidurile de timp.

Sectiunea bonus cu bunatati pentru animalele de companie.

Stoc epuizat

126,- LEI
Adauga in cos
 
Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Despre uscare

Uscarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Metodele moderne de conservare a produselor alimentare prin refrigerare, congelare, conservare sau pasteurizare au eliminat din constientul nostru cea mai sanatoasa si la indemana metoda de a pastra alimentele. Depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic si usor mod de a conserva fructele, legumele, carnea si alte produse alimentare, si pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala.