Deshidratarea alimentelor crude

CUPRINS:

  • Introducere
  • Cum deshidratarea modifica alimentele
  • Ce e un deshidrator?
  • De ce usuca?
  • Temperatura de uscare
  • Poti folosi cuptorul pentru uscare?
  • Cat timp dureaza?
  • Selectarea unui deshidrator
  • Foile Parafexx
  • Pastrarea alimentelor uscate
  • Cat de mult va se pot pastra?
  • Atentie
  • Retete
  • Nu aruncati resturile.
  • Intretinerea unui deshidrator
  • Sfaturi
Raw Foods Dehydration
 

22 x 28 mm, 4 pagini laminate, editate in limba engleza

Acest grafic este un ghid excelent ce cuprinde tot ceea ce trebuie sa stiti despre deshidratarea alimentelor crude si despre deshidratorul dvs. pentru a face gustari delicioase si sanatoase – un bun necesar pe care cei interesati de bucataria cruda trebuie sa-l aibe.

Intr-o bucatarie RAW, echipamentul potrivit poate face din prepararea hranei un obicei usor , eficient, interesant si sanatos. Un deshidrator de alimente va extinde foarte mult posibilitatile de a experimenta mereu noi arome, texturi si variante precum si pastrarea si conservarea alimentelor o perioada mai mare de timp. Ofera o modalitate sanatoasa de a pregati gustari care pot salva timp si bani si care pot incanta pe cei mici.

Cititorii sunt introdusi in tainele conceptului de deshidratare pentru scopul de a pregati alimentele, cum si de ce trebuie astfel pregatite si sfaturi pentru utilzarea unui deshidrator. Retete si indicatii de pregatire sunt de asemenea incluse.

Stoc epuizat

41,- LEI
Adauga in cos
 
Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Despre uscare

Uscarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Metodele moderne de conservare a produselor alimentare prin refrigerare, congelare, conservare sau pasteurizare au eliminat din constientul nostru cea mai sanatoasa si la indemana metoda de a pastra alimentele. Depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic si usor mod de a conserva fructele, legumele, carnea si alte produse alimentare, si pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala.