Informatii contact

Ramnicu Valcea,


Ramnicu Valcea,
Str. Mircea Eliade,
nr. 20, Judetul Valcea
Telefon: 0752 150 915
0722 615 051
info__at__proaspatmacinat.roEmail: ro__at__excaliburdehydrator.eu

Plata si livrarea

Plata pentru marfuri

Plata pentru marfurile dorite se poate face prin transfer bancar (plata in avans) sau plata ramburs, la primirea coletului. Atunci cand ne vizitati, cu siguranta puteti plati in numerar.

Taxele, transportul si livrarea

Nu trebuie sa va faceti griji pentru taxe suplimentare. Preturile aparatelor de pe site sunt cele finale si sunt calculate la cursul Bancii Transilvania din ziua facturarii. Nu veti plati nici taxe de transport nici taxe de ambalare sau taxe postale. Chiar si TVA-ul este cuprins in pretul final. Daca doriti sa comandati separat carti, accesorii pentru deshidratoare sau piese de schimb, atunci veti achita si taxele de livrare. Ne straduim sa avem pe stoc toate modelele de aparate, piese uzuale si accesorii asa ca la orice comanda sosita pana la orele 15.30 – 16.00 vom putea livra bunurile dorite catre dvs. chiar a doua zi. Firma de curierat va primi telefonul dvs. si veti fi sunat pentru detaliile si timpul aproximativ de livrare. Dupa cum bine stim, calatorind pe drumurile noastre se poate intampla orice, astfel incat, chiar daca partea noastra de treaba a fost procesata imediat, livrarea ar putea fi amanata in timpul calatoriei. Deci s-ar putea sa dureze chiar si 48 de ore livrarea mai ales in peroadele incarcate, cum ar fi perioada sarbatorilor. Va rugam sa aveti in vedere acest aspect atunci cand comandati un produs ca si cadou pentru cei dragi si trebuie primit intr-o anumita zi. Teoretic marfurile se livreaza a doua zi lucratoare dar stim ca teoria si practica nu se prea impaca! :-)

Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Despre uscare

Uscarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Metodele moderne de conservare a produselor alimentare prin refrigerare, congelare, conservare sau pasteurizare au eliminat din constientul nostru cea mai sanatoasa si la indemana metoda de a pastra alimentele. Depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic si usor mod de a conserva fructele, legumele, carnea si alte produse alimentare, si pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala.