Deshidrator Excalibur 9 tavi (negru)

Evaluarea noastra

Deshidratorul Excalibur este foarte bine apreciat fata de alte uscatoare de fructe si legume. In primul rand pozitia motorului face ca orice posibile scurgeri de pe tavile cu produse sa nu afecteze buna functionare a uscatorului asa cum se poate intampla la uscatoarele circulare cu tiraj vertical.

De asemenea, un alt mare avantaj il reprezinta dispunerea tavilor. Acestea pot fi cu usurinta scoase si creat un spatiu suficient de mare pentru a usca alimente mai voluminoase, lucru imposibil la uscatoarele circulare cu tavile stivuite. Fata de competitori, tavile sunt rezistente si bine facute. Apreciem manevrarea usoara a usii care poate fi montata si demontata rapid.

Specificatii:

  • Dimensiuni : 31,8 x 43,2 x 48.3 cm (HxlxL)
  • Greutate: 10 kg
  • Putere: 600 W
  • Gama termostat: 29 ° C - 68 ° C
  • Numărul de tavi: 9
  • Dimensiune tava: 35.5 x 35.5 cm
  • Suprafata totala de uscare : 1,39 mp
  • Culoare: Negru
  • Garanţie: 2 ani
sušička ovoce Excalibur 4900 černá bez časovače s plnými dvířky

Acest model cu 9 tavi are dimensiunea ideala pentru familii numeroase, sportivi sau chiar mici comercianti. O suprafata utila de uscare de 1,39mp este suficienta pentru o familie ce detine o gradina sufficient de mare sau o livada de pomi fructiferi.

Evaluarea producatorului

Modelul cu 9 tavi este ideal pentru gustarile unei familii numeroase sau pentru aceia care considera uscarea o treaba serioasa. Deshidratorul este echipat cu o elice de cca 18 cm, un motor de 600 W, si un termostat reglabil.

Carcasa si tavile sunt realizate dintr-un policarbonat foarte rezistent. Toate componentele sunt in intregime fabricate si asamblate in Statele Unite. Toate modelele Excalibur vin cu tavile si usa negre.

in stoc

1 710,- LEI
Adauga in cos
 
Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Despre uscare

Uscarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Metodele moderne de conservare a produselor alimentare prin refrigerare, congelare, conservare sau pasteurizare au eliminat din constientul nostru cea mai sanatoasa si la indemana metoda de a pastra alimentele. Depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic si usor mod de a conserva fructele, legumele, carnea si alte produse alimentare, si pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala.